Over | Contact

Hoi! Ik ben Marita en op mijn blog vind je tips voor een leven vol planten, van kamerplanten en stekken tot (moes)tuinieren en DIY’s met planten. Ik wil je laten zien dat dat leuk en helemaal niet zo moeilijk is. Binnenshuis leef ik me uit met een groot aantal kamerplanten en stekjes en onze tuin wil ik omtoveren tot een plek vol leven, met inheemse planten, veel vogels en een eigen moestuin.

Vragen, opmerkingen, tips? De Plantplanner bestellen voor je winkel of webshop? Neem contact op via marita@plantleven.nl of via onderstaand contactformulier.

Samenwerken

Plantleven is opgericht in 2020. Op Plantleven deel ik tips voor de verzorging van kamerplanten en stekken, (moes)tuinieren en DIY-projecten met planten. Voor relevante inhoud op mijn website sta ik open voor samenwerkingen, bijvoorbeeld in de vorm van een gesponsorde blog, recensie van relevante producten, workshops of excursies, winacties of een campagne op maat.

In 2021 wisten 367.456 bezoekers de website te vinden. 1.133 abonnees ontvangen de tweewekelijkse nieuwsbrief en op Instagram volgen 1.892 liefhebbers het account van Plantleven.

Heb je interesse in een samenwerking? Neem dan contact met mij op via marita@plantleven.nl of via het contactformulier.

Joosse Media

Plantleven is een uitgave van Joosse Media, ingeschreven bij de KvK onder nummer 63029162.

Postadres:
Plantleven
Marinus Postlaan 50
8264 DR Kampen

Kijk ook eens op onze andere websites:
– Frankrijk Puur
– Bergwandelroutes.nl
– Photographe.nl
– MustReads.nl
– Bookfish.nl
– Fransefilms.nl
– Weekopvakantie.nl

Scroll naar boven
Close