Nieuw: ansichtkaarten en posters voor plantenliefhebbers

Een kaartje in je brievenbus krijgen, hoe leuk is dat? Ik vind het in ieder geval heerlijk om papieren post te krijgen. Voor alle plantenliefhebbers heb ik daarom een serie ansichtkaarten en posters ontworpen, waarmee je iemand kunt verrassen. Hou je ze liever zelf? Je kunt ze natuurlijk ook gebruiken om je interieur mee op te fleuren.

Naast mijn planten houd ik ook erg van tekenen. Een paar weken geleden besloot ik deze twee hobby’s te combineren en een serie illustraties te maken met onderwerpen die waarschijnlijk heel herkenbaar zijn voor iedere liefhebber van kamerplanten en stekken.

Uniek design

Alle kaarten en posters zijn zelf ontworpen en gedrukt op stevig sulfaatkarton. Door de dikte van het papier zijn ze ook geschikt om zonder lijst neer te zetten, wel zo gemakkelijk. De ontwerpen komen waarschijnlijk bij elke plantenliefhebber wel eens langs: een veel te volle vensterbank of winkelkar en overdreven vaak je stekken controleren om te zien of er al iets gebeurt. Zo zijn er nog veel meer herkenbare taferelen te bedenken, dus ik ben al weer druk bezig met het ontwerp van nieuwe kaarten. Heb je leuke ideeën? Laat het me vooral weten!

Bestellen

Wil je (een set) kaarten of posters bestellen? Dat kan heel gemakkelijk in mijn webshop.

  • Stevige ansichtkaarten en posters, 350 grams sulfaatkarton
  • Ansichtkaarten A6-formaat, posters A4-formaat
  • Betaling met iDEAL, Bancontact of creditcard
  • Vanaf € 10,- gratis verzending in Nederland

Schrijf je in en ontvang gratis tips

Gratis tips en artikelen over planten ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Heb jij trouwens de Plantplanner al in huis? Ook leuk als cadeau voor plantenliefhebbers!

Mijn tips voor handige producten


Geef een reactie

  1. Hoi Marita, ik kwam bij jouw ansichtkaarten en posters uit via de Facebookgroep kamerplanten & stekjes. Wil even zeggen hoe leuk ik ze vind en ga vooral zo door! Groetjes, Nienke

    1. Marita Author says:

      Hoi Nienke, wat leuk om te horen! Dankjewel voor je reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Close